Ένας μεγάλος αριθμός τεχνολογιών είναι διαθέσιμος για κάθε διαγνωστική εφαρμογή και ακόμα περισσότερες καινοτόμες εφαρμογές, οι οποίες αναπτύχθηκαν από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της ESAOTE, αποκλειστικά για τη σειρά MyLab™ όπως:

High Frequency up to 22MHz,
TEI™ (Tissue Enhancement Imaging),
VPan™ (Panoramic View),
X-View™,
M-View™ on linear and convex probes,
Tp-View™ (trapezoid View),
CMM (Compass M-Mode),
TVM (Tissue Velocity Mapping),
Xstrain,
Stress Echo,
Auto Ejection Fraction,
CnTi (Contrast Tuned Imaging),
Elastosonography (ElaXto – Manual mechanical Excitation, Color and black/white coded maps, Single/Dual representation),
3D™/ X4D™,
QIMT™ (I.M.T.- Intima Media Thickness),
Raw Data from Archive,
Virtual Navigator

και πολλά άλλα.

Η γκάμα των τεχνολογιών που συνοδεύουν τα συστήματα της esaote συνεχώς εξελίσσεται με νέες δυνατότητες για την κάλυψη κάθε διαγνωστικής ανάγκης.


Εμπιστευθείτε την άρτια καταρτισμένη ομάδα μας, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.


Σε κάθε μας σύστημα, παρέχεται η δυνατότητα αξιολόγησης των προς επιλογή τεχνολογιών, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ή δέσμευση, για όσο διάστημα διαρκεί η αξιολόγηση.

Για κάθε νέα εφαρμογή, που εντάσσεται στην σύνθεση του εξοπλισμού σας, αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση του συστήματος, παράλληλα με την εκπαίδευση των χειριστών στις νέες τεχνολογίες. 

Ένας συνδυασμός που σας προσφέρει ευελιξία κι αναβαθμισιμότητα, διασφαλίζοντας την ανταγωνιστικότητα και το συνολικό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών σας.