Η Esaote προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων ηχοβόλων κεφαλών και μια πληθώρα εργαλείων για το σύνολο των συστημάτων της.

Ηχοβόλες Κεφαλές

Όλες οι κλινικές εξετάσεις, μπορούν να πραγματοποιηθούν άνετα και γρήγορα, με τα κατάλληλα εργαλεία. Εκτός από τις Convex, τις Linear και τις Phased Array ηχοβόλες κεφαλές, ένας μεγάλος αριθμός εξειδικευμένων κεφαλών είναι συμβατός με όλα τα σύγχρονα συστήματα υπερήχων της Esaote (όπως ενδοκοιλιακό, ενδοεγκεφαλικό, ενδοεγχειρηντικό, ογκομετρικό, κ.λπ.).

Microconvex Array

Οι Microconvex κεφαλές, συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά της Convex κεφαλής, όπως το διευρυμένο πεδίο απεικόνισης και την κατάλληλη γεωμετρία κρυστάλλων για εντοβάθη απεικόνιση, και τα χαρακτηριστικά μιας Phased Array κεφαλής όπως το ιδιαίτερα μικρό «πάτημα» (footprint) για ευελιξία σε μικρές επιφάνειες, ενδοπλεύρια, ενδοκρανιακά, εξετάσεις οφθαλμού και άλλες εφαρμογές. Επιλέξτε το φάσμα των συχνοτήτων του ηχοβολέα, ανάλογα με τις κλινικές απαιτήσεις του κτηνιατρείου σας.  


Linear Array

Εξειδικευμένες ηχοβόλες κεφαλές, με εξαιρετική απεικόνιση από το πρώτο χιλιοστό. Με εύρος συχνοτήτων από 2,0-22,0MHz, δυνατότητα χρήσης καθοδηγούμενου οδηγού βιοψίας, σε κάθε τύπο κεφαλής, δυνατότητα τραπεζοειδούς απεικόνισης, πανοραμικής απεικόνισης, MView και πλήθος άλλων τεχνολογιών που κάνουν τους ηχοβολείς της ESAOTE να ξεχωρίζουν.


Convex Array

Επιλέξτε την Convex που επιθυμείτε ανάλογα με τις κλινικές απαιτήσεις του κτηνιατρείου σας. Αγνοώντας τα φυσικά εμπόδια στην επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει λεπτομερή απεικόνιση σε μεγάλο βάθος.


Phased Array

Καρδιολογικές κεφαλές υπερήχων με συχνότητες από 1,0 έως 13,0MHz. Ικανές να καλύψουν πλήρως, όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης υπερηχοτομογραφίας στην Καρδιολογία. Εξαιρετική απεικόνιση και στο ποιο απαιτητικό περιστατικό.


Special Probes

Μία σειρά από ειδικές κεφαλές, που στοχεύουν στην κάλυψη ακόμη και των πιο εξειδικευμένων εφαρμογών.

Παρελκόμενα

Από έναν οδηγό βιοψίας, έως την τροχήλατη βάση του συστήματός σας, η ESAOTE δεσμεύεται ότι θα σας διαθέτει πάντα τα καλύτερα υλικά, με υψηλής ευθύνης σχεδιασμό και σεβασμό προς τον ασθενή.