Πέραν της αποδοτικότητας

Το νέο σύστημα υπερήχων MyLab ™ 9 Ultra Platform της Esaote, που έχει σχεδιαστεί για να ηγηθεί της νέας σειράς, υποστηρίζει ένα πλήρες φάσμα ειδικοτήτων διαγνωστικής απεικόνισης. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των εξετάσεων με πρωτοποριακά εργαλεία και εξάγετε τα δεδομένα σας με σαφήνεια και ευαισθησία, στοιχεία που συντελούν στην λήψη έγκυρων κλινικών αποφάσεων.

Ζήστε την απόλυτη εργονομία, Ιταλικής σχεδίασης και το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας για τον χειριστή, στοιχεία που συντελούν στην βελτίωση της παραγωγικότητας.

Χρώμα, Αντίθεση, Σαφήνεια

Το νέο σύστημα υπερήχων MyLab ™ 9 Ultra Platform συνοδεύεται από τη νέα LCD 24 ιντσών οθόνη, Full HD ιατρικής απεικόνισης της BARCO ™, προσφέροντας μεγαλύτερη διαύγεια, χρώμα και αντίθεση εικόνας για να υποστηρίξει κάθε πρόκληση της διαγνωστικής απεικόνισης.

Αναγνωρίζοντας την αξία της ευκρίνειας-ευαισθησίας της διαγνωστικής απεικόνισης, δημιουργήσαμε τις μονοκρυσταλλικές κεφαλές υπερήχων, πετυχαίνοντας την εξαιρετική διακριτική ικανότητα σε εντοβάθη δομές. Η τεχνολογία non-composite single crystal των ηχοβόλων κεφαλών, παρέχει εξαιρετικής ποιότητας απεικόνιση, αντικατοπτρίζοντας το μέλλον.