Καινοτόμες Λύσεις στην Κτηνιατρική Μαγνητική Τομογραφία

Χάρη στο ευρύ άνοιγμα, ακόμη και οι πολύ μεγάλες φυλές μπορούν να φιλοξενηθούν εύκολα. Ευέλικτος εξοπλισμός που επιτρέπει στον χειριστή να τοποθετήσει άμεσα και εξαιρετικά εύκολα των ασθενή. Ιδιαίτερα εύχρηστος εξοπλισμός, καθώς η εκπαίδευση των χειριστών και η εξοικείωση τους με την χρήση του συστήματος είναι σύντομη και γίνεται στον χώρο εγκατάστασης. Το λογισμικό του είναι βασισμένο σε Windows 10, προσφέροντας ταχήτητα, αναβαθμισημότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα, και ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, με όλα τα εξειδικευμένα κτηνιατρικά πρωτόκολλα μαγνητικής τομογραφίας.

Αποτελεσματικό Αξιόπιστο Προσιτό

Το πρωτοποριακό Vet-MR Grande είναι ένα από τα κορυφαία συστήματα της οικογένειας των εξειδικευμένων μαγνητικών τομογράφων της Esaote: έχει σχεδιαστεί με την βοήθεια των κτηνιάτρων για να δημιουργήσει μια αποτελεσματική λύση για το μεγαλύτερο μέρος των ειδών.

Τοποθέτηση σε πραγματικό χρόνο

Η τοποθέτηση του κατοικίδιου ζώου είναι εξαιρετικά γρήγορη, χρησιμοποιώντας τον πίνακα λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο. Ο πίνακας λειτουργιών είναι τοποθετημένος στην κυρίως μονάδα και απεικονίζει συνεχώς τη θέση της ανατομίας (φθοριοσκόπηση MRI). Στη συνέχεια πραγματοποιείται μια σάρωση εντοπισμού (scout) ταυτόχρονα και στα τρία επίπεδα.

Εξαιρετική απεικόνιση μαλακού ιστού

Η μαγνητική τομογραφία αναγνωρίζεται ως η πιο αξιόπιστη επιλογή για την απεικόνιση μαλακών ιστών. Το Vet-MR Grande διαθέτει ένα πλήρες πακέτο πηνίων λήψης, που παρέχουν υψηλής ποιότητας απεικόνιση στο σύνολο των ανατομικών περιοχών.